Om os

Hvem står bag Garn Kalaset?🧶

Jeg hedder Monica og har startet Garn Kalaset for at skabe det nye fristed for garnelskere med sans for kvalitetet, og med lysten til at arbejde i farver. Min motivation for butikken er lysten til at skabe og lysten til at udbrede lÌkre garner og alt hvad de kan bruges til. Jeg har ikke en ürelang uddannelse inden for hündarbejde, men har arbejdet med hündvÌrk og kundeservice det meste af mit liv.   Garn og strik, har jeg ikke arbejdet med i sü mange ür, men sü snart jeg startede var jeg ikke i tvivl om at, dette her det skulle vÌre mit kommende arbejde.

​Så hos mig får du en butik (og ejer) der er helt personligt engageret i alt med garn, og som hele tiden er på jagt efter det lækreste garn, de fedeste opskrifter, og som brænder for at yde den bedst mulige kundeservice over for dig.  ​Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, og ikke mindst til at se din begejstring ved vores produkter.   

Mission☀️

Jeg er pü en skøn mission i forhold til at dele min glÌde ved strik, vilde farver og lÌkre kvaliteter med sü mange som muligt. Dette her er min helt store passion, og de varer jeg har i min butik er alle sammen nogen som jeg selv ville elske at købe. Det kan godt vÌre at der for nogen mangler noget, men for mig har vi det allerfedeste der findes lige pt.  Det Ìndrer dog ikke pü at, jeg hele tiden forsøger at gøre det bedre, og hele tiden er üben overfor om der er nye eller ukendte leverandører, som kunne vÌre spÌndende at tage ind.

Hvad får du hos os?🥰

Du får en altid nærværende og personlig service, når du besøger mig. Jeg har bestræbt mig på, at udover enkelte af de kvalitetsproducenter du måske kender, og så at have nogle helt små producenter, som de andre butikker ikke har. Det er producenter, som virkeligt har kælet for kvaliteten i deres produkter, hvilket du ikke er i tvivl om når du ser dem. Derudover, så får du også god stemning, som garanteret vil smitte af på din dag 🥳